Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν δικάστηκε ποτέ - Τον έσωσε η βουλευτική ασυλία - iefimerida.gr

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν δικάστηκε ποτέ - Τον έσωσε η βουλευτική ασυλία

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν δικάστηκε ποτέ - Τον έσωσε η βουλευτική ασυλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν δικάστηκε τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης αφού η δίκη του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα σβήστηκε από πινάκιο του Εφετείου Αθηνών, λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας. Υπενθυμίζεται πως η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, προεκλογικά είχε αναβληθεί και ο Ηλίας Kασιδιάρης είχε πάρει αναβολή.

Για να μπορέσει τώρα ο χρυσαυγίτης βουλευτής να δικαστεί, θα πρέπει πρώτα η δικογραφία να αποσταλεί στη Βουλή προκειμένου να αποφασίσουν οι βουλευτές, αν θα αρθεί η ασυλία του και στη συνέχεια η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος πάντως έχει ζητήσει από τις 12 Ιουλίου ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει καταθέσει αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ στη συνεχεία κατέθεσε ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία, όπως αναφέρει μέσω δελτίου Τύπου, το οποίο υπογράφει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ