Θες να μάθεις αν είσαι ο πατέρας του παιδιού; Μπες στο βαν και θα δεις... - iefimerida.gr

Θες να μάθεις αν είσαι ο πατέρας του παιδιού; Μπες στο βαν και θα δεις...

Θες να μάθεις αν είσαι ο πατέρας του παιδιού; Μπες στο βαν και θα δεις...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε μείνει έγκυος και δεν ξέρετε ποιος είναι ο πατέρας ή είστε ο άντρας και έχετε αμφιβολίες για τη...σύζυγο, τότε η λύση βρίσκεται... παρκαρισμένη.

Ο ευφυέστατος επιχειρηματίας Tζάρεντ Ρόσεναλ αποφάσισε να... διευκολύνει τους αναποφάσιστους και προβληματισμένους άντρες, φέρνοντας δίπλα τους την πολυπόθητη απάντηση. Πώς; Με ένα φορτηγάκι που φέρει την επιγραφή «Ποιος είναι ο πατέρας σου» και οργώνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης προσφέροντας επι τόπου τεστ πατρότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

«Πολλοί άντρες έρχονται να κάνουν τεστ DNA αλλά και γυναίκες με δείγματα των συζύγων τους, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, καθώς υπάρχουν καλές αλλά και κακές στιγμές. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως αξιόπιστα και παραδίδονται είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσο για το κόστος; Από 300 έως 575 δολάρια, ανάλογα με την περίπτωση» περιγράφει ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ