Ρέγκλινγκ: Η κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται - Βρίσκεται σε καλό δρόμο - iefimerida.gr

Ρέγκλινγκ: Η κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται - Βρίσκεται σε καλό δρόμο

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτιωμένη βλέπει την κατάσταση στην Ελλάδα, ο επικεφαλής του μελλοντικού Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ο Γερμανός, Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως η χώρα μας βαδίζει στην σωστή κατεύθυνση.

Στηρίζοντας την άποψή του ο Ρέγκλινγκ είπε πως είναι εμφανή τα σημάδια βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας στην χώρα μας, ενώ τόνισε πως η Ευρώπη βρίσκεται κοντά στην επίλυση της κρίσης. Σε δηλώσεις του στο «Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αλπμπαχ», ο μελλοντικός επικεφαλής του ΕΜΣ συμπλήρωσε πως καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα γιατί η ανταγωνιστικότητα ενισχύεται, βελτιώνεται ο συντονισμός της οικονομικής πολιτικής των χωρών-μελών, ο ΕΜΣ θα αποτελέσει δίχτυ ασφάλειας και συζητούνται οι δυνατότητες για την επίτευξη ανάπτυξης, ενώ σημειώνεται πρόοδος στο ζήτημα της δημοσιονομικής εξυγίανσης, όπου, όπως ανέφερε, τα τεράστια ελλείμματα αποτελούν παρελθόν.

Κατά την άποψη του επικεφαλής του ΕΜΣ, αν η Ευρώπη συνεχίσει να ακολουθεί αυτή την πορεία, τότε το δημόσιο χρέος θα μπορεί να εξισορροπηθεί μέσα σε δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ