Επίθεση της γερμανικής Αριστεράς εναντίον των Financial Times Deutschland - iefimerida.gr

Επίθεση της γερμανικής Αριστεράς εναντίον των Financial Times Deutschland

Επίθεση της γερμανικής Αριστεράς εναντίον των Financial Times Deutschland
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προσβολή προς τον ελληνικό λαό» χαρακτηρίζει ο Μπερντ Ρίξινγκερ, συμπρόεδρος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς, Die Linke, το σημερινό άρθρο των γερμανικών Financial Times.

Με επιστολή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρίξινγκερ τονίζει ότι το άρθρο είναι απολύτως δημαγωγικό, ενώ επισημαίνει ότι το γεγονός ότι μια γερμανική εφημερίδα προσπαθεί να πει στον ελληνικό λαό ποιον θα πρέπει να εκλέξει, αποκαλύπτει έλλειψη αίσθησης της ιστορίας,

Μάλιστα, προσθέτει πως μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργούσε μια ευκαιρία για τους λαούς της Ευρώπης να βάλουν στην άκρη τις πολιτικές των Μνημονίων και το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

«Η εκλογική έκκληση που κάνουν οι Financial Times της Γερμανίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι το νεοφιλελεύθερο μπλοκ έχει μεγάλο συμφέρον να εμποδιστεί μια αριστερή κυβέρνηση», συνεχίζει.

Η Κυριακή, προσθέτει, «είναι ημέρα εκλογών και ελπίζουμε για μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι στο άρθρο τους οι γερμανικοί Financial Times με τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και υπότιτλο «Σύσταση προς τους ψηφοφόρους» καλούν τους έλληνες ψηφοφόρους «να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας λίγο παρακάτω πως «η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ