Παπαδημούλης: Το μόνο που μένει, να έρθει η Μέρκελ να μοιράζει ψηφοδέλτια της ΝΔ - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Το μόνο που μένει, να έρθει η Μέρκελ να μοιράζει ψηφοδέλτια της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προκλητική, προσβλητική και χοντροκομμένη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στο άρθρο των Financial Times Deutschland που καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στον δημαγωγό», δηλαδή τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ FM, και σχολιάζοντας το απαράδεκτο άρθρο της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, που καλούσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα αλλά τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Παπαδημούλης είπε:

«Πρόκειται για μια προκλητική, προσβλητική για όλους του Έλληνες και χοντροκομμένη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της Γερμανίας που εκφράζεται παγίως από την γερμανική έκδοση των Financial Times . Το μόνο που μένει μετά απ' αυτή την χοντροκομμένη παρέμβαση, που θα έπρεπε να προσβάλει και τους νεοδημοκράτες και περιμένω να προκαλέσει την αντίδραση και του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, είναι να έρθει εδώ η κ. Μέρκελ με τον κ. Σόιμπλε και να μοιράζουν ψηφοδέλτια της ΝΔ έξω από τα εκλογικά κέντρα την Κυριακή.

Αυτό θυμίζει άλλες εποχές και κλίμα "Mπανανίας" όταν ο Aμερικάνος τότε Πιουριφόι έβαζε τα πόδια πάνω στο τραπέζι την δεκαετία του '50 και έβριζε και διέταζε του έλληνες υπουργούς. Τότε όμως οι Αμερικάνοι δίνανε και τα λεφτά του σχεδίου Μάρσαλ, ενώ οι Γερμανοί τώρα κερδίζουν από την ύφεση που εξαπλώνουν με την πολιτική σε όλη την Ευρώπη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ