Κασιδιάρης σε Μιχαλολιάκο: Αρχηγέ είμαι στον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα, στείλε 100 άτομα! - iefimerida.gr

Κασιδιάρης σε Μιχαλολιάκο: Αρχηγέ είμαι στον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα, στείλε 100 άτομα!

Κασιδιάρης σε Μιχαλολιάκο: Αρχηγέ είμαι στον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάος επικράτησε στο κτίριο του ANT1, λίγο μετά την άνανδρη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, με το προσωπικό να προσπαθεί να «συλλάβει» τον δράστη, ο οποίος φέρεται να ζήτησε ενισχύσεις από τον αρχηγό του, τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τις γροθιές και τα χαστούκια που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Λιάνα Κανέλλη, τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής ανέλαβαν να περιορίσουν τεχνικοί του σταθμού, κλειδώνοντάς τον σε ένα διπλανό δωμάτιο. Ωστόσο, ο νταής εκπρόσωπος Τύπου, προφανώς σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε την πόρτα και διέφυγε.

Στο μεσοδιάστημα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο στούντιο η εκπομπή είχε πάει σε διάλειμμα και η Λιάνα Κανέλλη φώναζε ότι ήθελε να βγει και να τα πει.

Εκείνη τη στιγμή, οι τεχνικοί του σταθμού που βρίσκονταν έξω από το δωμάτιο όπου είχαν κλειδώσει τον Ηλία Κασιδιάρη, τον άκουσαν να τηλεφωνεί σε καποιον που πιθανότατα ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και να του λέει:

«Αρχηγέ είμαι στον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα, στείλε ...100 άτομα»

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα του δωματίου, και διέφυγε από την πύλη του γκαράζ του στούντιο! Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει εμμέσως και ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος δήλωσε μετά το επεισόδιο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «φώναζε και μας απειλούσε ότι θα έρθει με 100 να μας πλακώσει»!

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία έχει διατάξει δίωξη εναντίον του για έργω εξύβριση και μέχρι το Σάββατο ισχύει το αυτόφωρο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ