«Απήγαγαν τη μαθήτρια για τα σεξ πάρτι του Βατικανού, την εκτέλεσαν και την έθαψαν» - iefimerida.gr

«Απήγαγαν τη μαθήτρια για τα σεξ πάρτι του Βατικανού, την εκτέλεσαν και την έθαψαν»

«Απήγαγαν τη μαθήτρια για τα σεξ πάρτι του Βατικανού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες αφότου η αστυνομία άνοιξε τον τάφο του ηγέτης της μαφιόζικης συμμορίας των Μαλιάνα, Ενρίκο Ντε Πέντις, για να εξετάσει εάν θάφτηκε μαζί του η 15χρονη Εμμανουέλα Ορλάντι, έρχεται η κατάθεση καθολικού ιερέα να ανατρέψει τα πάντα.

«Το άτυχο κορίτσι που αγνοείται από το 1983 έχει θαφτεί μαζί με τον αιμοβόρο μαφιόζο ο οποίος απήγαγε τότε το κορίτσι για να το προσφέρει στα σεξ πάρτι του Βατικανού», ισχυρίζεται ο 85χρονος εξορκιστής Γκάμπριελ Αμορθ στην εφημερίδα La Stampa και βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι «πρόκειται για έγκλημα με σεξουαλικά κίνητρα».

Ο πατέρας Γκάμπριελ ο οποίος έχει κάνει μέχρι σήμερα 70.000 εξορκισμούς, την εποχή που εξαφανίστηκε η 15χρονη κόρη υψηλόβαθμου στελέχους του Βατικανού, ζούσε στη Ρώμη και είχε τις επαφές που προσδίδουν μεγάλη αξία στις σημερινές του δηλώσεις.

«Είμαι σίγουρος ότι η Εμμανουέλα μπλέχτηκε σε αυτό το αλισβερίσι (γκάνγκστερ και Βατικανού). Δεν πίστεψα ποτέ τη διεθνή θεωρία συνωμοσίας (ότι δηλαδή την απήγαγαν και την έβγαλαν στο εξωτερικό). Εχω κίνητρα να πιστεύω ότι η απαγωγή ήταν μια υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης η οποία κατέληξε σε φόνο και εξαφάνιση του πτώματος από τους ιερείς. Ανάμειξη έχουν μάλιστα διπλωμάτες από ξένη πρεσβεία στο Βατικανό», καταθέτει ο ιερέας κι προσθέτει πως υπάρχει ήδη στα χέρια των ντετέκτιβ κατάθεση του (αποθανόντα πλέον) αρχειοφύλακα του Βατικανού, Σιμεόνε Ντούκα, ότι του είχαν ζητήσει να προμηθεύει νεαρά κορίτσια για τα σεξ πάρτι...

Η Εμανουέλα Ορλάντι, στις 22 Ιουνίου 1983 έφυγε από το σπίτι με προορισμό το Ωδείο -το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Sant'Apollinare- κι έκτοτε δεν την είδε ποτέ κανείς ενώ αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε την κοπέλα να μπαίνει σε μια πολυτελή πράσινη BMW...

Την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία άνοιξε τον τάφο του περιβόητου γκάγκστερ Ενρίκο Ντε Πέντις στον περίβολο της Βασιλικής του Sant'Apollinare (κανείς ποτέ δεν εξήγησε για ποιο λόγο θάφτηκε αρχηγός μαφιόζικης συμμορίας στην εκκλησία που χρησιμοποιεί η γνωστή καθολική οργάνωση Opus Dei). Είχε προηγηθεί η κατάθεση της ερωμένης του γκάγκστερ, Σαμπρίνα Μινάρντι, κατά την οποία η λύση του μυστηρίου της απαγωγής βρίσκεται θαμμένο με τον Ντε Πέντις (εκτελέστηκε το '90 σε ενέδρα συμμορίας).

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι πράγματι στον τάφο (όπου είχε γραφτεί το όνομα του γκάγκστερ με διαμάντια) βρέθηκαν οστά τα οποία δεν ανήκαν στον Ντε Πέντις αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πράγματι ανακάλυψαν τα απομεινάρια του πτώματος της Ορλάντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ