Ερευνα σε βάρος της Λέγκας του Βορρά για ενδεχόμενη παράνομη χρηματοδότηση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ερευνα σε βάρος της Λέγκας του Βορρά για ενδεχόμενη παράνομη χρηματοδότηση

Ιταλοί δικαστικοί άρχισαν έρευνα σε βάρος του ταμία της Λέγκας του Βορρά και δύο ακόμη ανθρώπων μετά τις καταγγελίες περί παράνομης χρηματοδότησης του κόμματος, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μιλάνου σήμερα.

Αστυνομικοί και εφοριακοί ερευνούν τα γραφεία του κόμματος στο Μιλάνο. Δεν ήταν δυνατό να βρεθεί ως πριν από λίγο ο ταμίας του κόμματος Φραντσέσκο Μπελσίτο για να σχολιάσει την υπόθεση.

Η Λέγκα του Βορρά, ένα λαϊκιστικό, αυτονομιστικό κόμμα το οποίο είχε ιδρυθεί μετά τα σκάνδαλα διαφθοράς της δεκαετίας του 1990, ήταν ως πρότινος στην κυβέρνηση υπό τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά σήμερα δεν υποστηρίζει την κυβέρνηση υπό τον τεχνοκράτη-πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Το κόμμα αντιτίθεται στην τεχνοκρατική κυβέρνηση Μόντι και τάσσεται εναντίον των νομοθετικών της πρωτοβουλιών στη Βουλή.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ