Σε «φρούριο» μετατρέπεται η Αθήνα για την στρατιωτική παρέλαση - iefimerida.gr

Σε «φρούριο» μετατρέπεται η Αθήνα για την στρατιωτική παρέλαση

Σε «φρούριο» μετατρέπεται η Αθήνα για την στρατιωτική παρέλαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί ποδός βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί, για την αποφυγή επεισοδίων, στην αυριανή, στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Το κέντρο της πρωτεύουσας θυμίζει φρούριο από τώρα , με κιγκλιδώματα, μεταξύ άλλων, που αποκλείουν την πρόσβαση του κόσμου κοντά στην εξέδρα των επισήμων. Αυστηρά μέτρα ασφάλειας έχουν ληφθεί και σε άλλους δήμους και σε πολλές περιοχές ενδέχεται να μην στηθούν καν εξέδρες.

«Τα κοινωνικά προβλήματα και ο θυμός ενός ολόκληρου λαού, δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενώ οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να μην παρελάσουν. Το πρωί, χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση.

Η αστυνομία έλαβε δρακτόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα, αποκλείοντας την ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος, με σιδερένια κιγκλιδώματα και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Ο κόσμος δεν μπορούσε να πλησιάσε,ι πέραν της Φιλελλήνων και Όθωνος από την μία πλευρά και πέραν της Πανεπιστημίου και Σίνα, από την άλλη πλευρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ