O βουλευτής Σπύρος Γαληνός προσχωρεί στο κόμμα του Καμμένου - iefimerida.gr

O βουλευτής Σπύρος Γαληνός προσχωρεί στο κόμμα του Καμμένου

O βουλευτής Σπύρος Γαληνός προσχωρεί στο κόμμα του Καμμένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», προσχωρεί ο βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός, που στις εκλογές του 2009 είχε εκλεγεί με τη Ν.Δ., όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί, εξαγγέλοντας παράλληλα και την υποψηφίοτητά του.

Με ανοικτή επιστολή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί, ο Σπύρος Γαληνός, βουλευτής Λέσβου, ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου και κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επειδή στον πολύ λίγο, αλλά πολύ πυκνό πολιτικό χρόνο που ζούμε, αποδείξαμε ότι δεν εγκαταλείπουμε τις θέσεις μας, ξελογιασμένοι από την προοπτική της σίγουρης εξουσίας, δεν θυσιάζουμε τα πάντα στην προσωπική πολιτική μας επιβίωση και δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη στη μέση, φοβούμενοι μήπως την κερδίσουμε».

Ο κ. Γαληνός ανακοινώνει ακόμα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»: «Ζητώ την τιμή να εκπροσωπήσω τον τόπο μας, όπως το έκανα πάντα, από όποια θέση μου εμπιστευθήκατε με την ίδια εντολή συνειδήσεως. Έχουμε πολύ κόπο και πολλή δουλειά μπροστά μας. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Ανεξάρτητοι και ελεύθεροι, ως Έλληνες».

«Στη μικρή κοινωνία που ζούμε», αναφέρει ο κ. Γαληνός, «είμαστε όλοι γνωστοί. Η συνείδηση του καθενός μας έχει προ πολλού αποκαλυφθεί. Με τη δική σας εντολή, προσπαθούσα να γράφω πάντοτε στο φώς και με το δικό μου χέρι, τις λίγες αράδες που μου αναλογούν στην ιστορία του τόπου μας. Τώρα, με τον ίδιο τρόπο, σας δίνω το λόγο που οφείλω, για μία κορυφαία απόφαση: Να ακολουθήσω τη συνείδησή μου, στην πιο ιστορική ψηφοφορία της μεταπολίτευσης, παραβλέποντας την απειλή και τον εκβιασμό του προσωπικού κόστους. Πώς να μετρήσεις, άραγε, ένα τέτοιας φύσεως κόστος, όταν κάποιοι, την ίδια στιγμή, μετρούν, ζυγίζουν και κοστολογούν ως εμπόρευμα, τη ζωή του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας και την Ελλάδα ολόκληρη ως παραθαλάσσιο οικόπεδο;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ