«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το όνομα του κόμματος Καμμένου - iefimerida.gr

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το όνομα του κόμματος Καμμένου

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το όνομα του κόμματος Καμμένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φράση «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης» ευχήθηκε ο Πάνος Καμμένος για το νέο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Το λογότυπο συνδυάζει χρωματικά το γαλάζιο, το μπλε και το κόκκινο και απεικονίζει αφηρημένα ένα γλάρο. Στη μέση δεσπόζει το όνομα του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ» με πεζοκεφαλαία.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Παρασκευής δημοσιεύθηκε και η ιδρυτική διακήρυξητων «Ανεξάρτητων Ελλήνων» την οποία -όπως είπε- συζήτησαν 196.400 ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής υπογραφών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο την νέα πολιτική κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μήνυμα του την Πέμπτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος έγραφε ότι το νέο κόμμα δεν έχει ανάγκη από χρηματοδότες, διαφημιστές και επαγγελματίες της πολιτικής και καλούσε τον κόσμο να κάνει κέντρο « το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.»

«Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο» έλεγε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ