Πύρρος Δήμας: «Παρέδωσα τις πινακίδες του τζιπ» - iefimerida.gr

Πύρρος Δήμας: «Παρέδωσα τις πινακίδες του τζιπ»

Πύρρος Δήμας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα δεν κάνει διακρίσεις. Θύμα της και ο αγαπημένος Έλληνας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Ο ίδιος δηλώνει πως όλα έχουν αλλάξει και αυτός με την οικογένεια του έχουν αναθεωρήσει τις ανάγκες τους και τον τρόπο ζωής τους.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο χρυσός Ολυμπιονίκης λέει πως παρέδωσε τις πινακίδες από ένα τζιπ που είχε και αν και έχει τέσσερα παιδιά αποφάσισε να κρατήσει μόνο ένα αυτοκίνητο. «Από όπου μπορούσα να κόψω, έκοψα. Περιόρισα τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, τα παιδιά έρχονται με αστικό στο σπίτι, ενώ πριν από μερικές; Ημέρες παρέδωσε πινακίδες ενός δεύτερου αυτοκινήτου που είχα».

Δηλώνει εξοργισμένος με το πολιτικό σύστημα, καθώς οι πολιτικοί, όπως ισχυρίζεται δεν λένε την αλήθεια στο λαό «δεν ξέρουμε αν φτάσαμε στον πάτο, αν υπάρχει φως στο τούνελ. Κάθε μέρα λένε και άλλα πράγματα».
Ο Πύρρος Δήμας τόνισε πως η κρίση θα χτυπήσει την επόμενη γενιά και γι αυτό προσπαθεί να προετοιμάσει τα παιδιά του για τις δυσκολίες που θα έρθουν. «Πιστεύω πως κάθε γονιός πρέπει να προετοιμάσει τα παιδιά μου, Εμένα είναι προβληματισμένα και κάνουμε συχνά συζητήσεις στο σπίτι».

Αναφερόμενος στα προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού ο χρυσός αρσιβαρίστας είπε πως υπάρχουν ακόμα και Ολυμπιονίκες που δεν τα βγάζουν πέρα και οι συναθλητές του προσπαθούν να τους βοηθήσουν να σταθούν στα πόδια τους. «Ο κόσμος πιστεύει πως είμαστε δισεκατομμυριούχοι και πως δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Πολλοί αθλητές ζουν με τα λίγα και τα βασικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ