Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη στο κύκλωμα των εκβιαστών - iefimerida.gr

Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη στο κύκλωμα των εκβιαστών

Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη στο κύκλωμα των εκβιαστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες για την πυραμίδα της Μαφίας που διέλυσε την Θεσσαλονίκη και τα πρόσωπα-κλειδιά που αποτελούσαν την κοινοπραξία των τοκογλύφων και εκβιαστών έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα.

Ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρεται σήμερα με νέα στοιχεία στα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα, ανάμεσα στα οποία και ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην διευθυντικό στέλεχος της ΕΤ-3 Γιώργος Φερέτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει :

«Ήταν το πρόσωπο και η φωνή της ΕΤ-3 και για χρόνια «μάχιμος» δημοσιογράφος. Εμφανιζόταν ως θρησκόληπτος και ισχυριζόταν πως είχε μεγάλες προσβάσεις στους κόλπους της Εκκλησίας. Παρουσιαζόταν και ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Το 2004 παύτηκε από τα καθήκοντα του. Επέστρεψε ατύπως, επί Παπανδρέου. Λίγοι γνώριζαν το πάθος του για την πράσινη τσόχα και η Αστυνομία εκτιμά ότι εκεί ήρθε σε επαφή με τα στελέχη της οργάνωσης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εισέπραττε χρήματα από θύμα , προς όφελος του Καραμπέρη. Επίσης του ζητήθηκε από τον Καραμπέρη και παρείχε πληροφορίες σχετικά με την αυτοκτονία θύματος του κυκλώματος.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ