Πάγκαλος: «Ενας αναιδέστατος τσόγλανος, εκπρόσωπος της υποτιθέμενης Αριστεράς» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Ενας αναιδέστατος τσόγλανος, εκπρόσωπος της υποτιθέμενης Αριστεράς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η βεντέτα του Θεόδωρου Πάγκαλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποκάλεσε σήμερα «τσόγλανο» στέλεχος του κόμματος χωρίς μάλιστα να το κατονομάσει.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε σε λογομαχία του με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ: «Με ρώτησε ένας αναιδέστατος εκπρόσωπος της υποτιθέμενης Αριστεράς «τι έχετε κάνει στη ζωή σας κύριε Πάγκαλε;». Του απάντησα θα σου πω ένα πράγμα και κρίνε το: Εβαλα την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Κατά τ' άλλα, διάγραψέ με»
Στο ερώτημα των δημοσιογράφων ότι πρέπει να υφίσταται και αυτός κριτική, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Είναι κριτική το «τι έχετε κάνει στη ζωή σας» από ένα τσόγλανο; Τι έχει κάνει αυτός στη ζωή του; Τον κρίνω τσόγλανο για το κόμμα που εκφράζει, τις απόψεις που εκφράζει και για την προσωπικότητά του. Και ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του, που ήταν μπροστά στο επεισόδιο».
Στη νέα παρατήρηση ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τσόγλανος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι μετά από τη διατύπωση αυτής της ερώτησης, βγήκε έξω από το κτίριο στο οποίο βρισκόταν (σ.σ. δεν διευκρίνισε αν ήταν στη Βουλή ή αλλού και άρχισαν να του πετάνε πέτρες. «Είναι στη Βουλή το κόμμα που τα οργανώνει αυτά» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ