Η κτηνοβασία προκαλεί καρκίνο του πέους - iefimerida.gr

Η κτηνοβασία προκαλεί καρκίνο του πέους

κτηνοβασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όμως πρόκειται για σοβαρή επιστημονική έρευνα τα πορίσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε έντυπο για την Σεξουαλική Ιατρική.Όπως αναφέρει η Huffington Post μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον ουρολόγο Στένιο ντε Κάσιο Ζεκουί από το Σάο Πάολο επιμένουν πως όσοι κάνουν σεξ με ζώα εμφανίζουν διπλάσιες πιθανότητες να νοσήσουν από καρκίνο του πέους και να πάθουν προστάτη.
Και εξηγούν πως τα σωματικά υγρά των ζώων μπορεί να αποδειχτούν τοξικά για τον άνθρωπο, ενώ τονίζουν πως η πολυετής κτηνοβασία ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.
Μιλώντας στην Huffington Post μια γυναίκα μέλος ενός γκρουπ που στηρίζει την κτηνοβασία στις ΗΠΑ τονίζει πως αυτή η έρευνα θα πρέπει να κάνει τους κτηνοβάτες να θορυβηθούν και να φροντίσουν να φορούν προφυλακτικό αλλά δηλώνει βέβαιη πως δεν θα τους αποτρέψει από το να συνεχίσουν να επιδίδονται σε κτηνοβασίες «Είναι σαν να περιμένεις ότι οι gay θα γίνουν straight λόγω του AIDS» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ