Ειρήνη Παπαδοπούλου, το πιο καυτό κορίτσι του Dancing With The Stars με τους απίστευτους κοιλιακούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου, το πιο καυτό κορίτσι του Dancing With The Stars με τους απίστευτους κοιλιακούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ασχολείται χρόνια με το τραγούδι, έγινε όμως γνωστή μέσα από το X-Factor. Φέτος αποφάσισε να γίνει η πρώτη φαντασίωση όλων των αρσενικών. Και κρίνοντας από το πρώτο live του Dancing With The Stars 5, σίγουρα θα τα καταφέρει.


«Καύσωνα» προκάλεσε στο πλατό του «Dancing With The Stars» η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια χόρεψε σάμπα μαζί με τον καβαλιέρο της, στους ρυθμούς του γνωστού hit «Tranquila». Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της εγχώριας σόουμπιζ, με κοιλιακούς «φέτες» και καλογυμνασμένα πόδια που δεν περνάνε απαρατήρητα.



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν από Ελληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι, όπου ζει μέχρι σήμερα. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και είχε διακριθεί στο χάντμπολ.

Σπουδάζει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου και χρωστάει ακόμη πέντε μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της.



Εκανε επίσημη πρώτη σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο, στο πλευρό του παλιού τραγουδιστή Δημήτρη Δούκα. Στη συνέχεια κέρδισε μια θέση σε σχήμα του Πάνου Κιάμου έπειτα από οντισιόν.


Δυνατή της στιγμή ήταν το X-Factor. Αν και δεν κατάφερε να μείνει για πολύ στο δημοφιλές talent show, η συμμετοχή της σε αυτό έγινε το εισιτήριό της για την πίστα του «Romeo».

Στιγμή αδυναμίας της ήταν όταν δήλωσε συμμετοχή στο «Fame Story 4» κι έφαγε... πόρτα, λόγω απειρίας.

«Σε όλες μου τις σχέσεις μού έκαναν πρόταση γάμου, με έβλεπαν σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί. Η μάνα μου λέει ότι έχω γλυκό κόκαλο», δηλώνει η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ