«Η Μέριλ Στριπ μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της» -Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει οκτώ χρόνια μετά [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η Μέριλ Στριπ μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της» -Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει οκτώ χρόνια μετά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως βασίλισσα του πάγου, απόμακρη, κυριολεκτικά παγωμένη χαρακτηρίζει η Αν Χάθαγουεϊ τη Μέριλ Στριπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της άκρως επιτυχημένης ταινίας «Ο διάβολος φοράει Prada». Oκτώ χρόνια μετά, η ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και πολλαπλές αναγνώσεις.
«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με αγκάλιασε σφιχτά και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου, θα περάσουμε τέλεια”. Ωσπου γύρισε και μου είπε “γλυκιά μου, είναι η τελευταία φορά που είμαι καλή μαζί σου”». Την αφήγηση κάνει η ίδια η Αν Χάθαγουεϊ, οκτώ χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας που την εκτίναξε στην πρώτη σειρά των πρωταγωνιστριών του αμερικανικού κινηματογράφου.


Μετά την πρώτη αγκαλιά, η Στριπ μπήκε στο τρέιλέρ της και βγήκε μεταμορφωμένη σε βασίλισα του πάγου, όπως ο ρόλος που υποδυόταν στην ταινία. «Πέρασαν μήνες μέχρι να ξαναδώ την πραγματική Μέριλ», τονίζει η Αν. Η Μέριλ Στριπ παρέμενε πιστή στον ρόλο της ακόμα και εκτός γυρισμάτων. «Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της», λέει σήμερα η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Είναι μια απίστευτη, μια ζεστή γυναίκα», σπεύδει να διευκρινίσει η Αν, η οποία ανυπομονεί να γυρίσει τη συνέχεια του «Ο διάβολος φοράει Prada».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ