Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών [εικόνα]

Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία που δείχνει την γνωστή παρουσιάστρια να καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.Η φωτογραφία την οποία παρουσιάζει το parapolitika.gr, δεν είναι ψεύτικη, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς, το... τσιγαράκι το άναψε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής #HASHTAGH στην Ολλανδία.

«Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», λέει η ίδια η παρουσιάστρια, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Η ίδια, πάντως, καταδικάζει την χρήση ουσιών, κάτι που αναμένεται να δείξει και στην εκπομπή της, ενώ ως άνθρωπος ούτε καν καπνίζει.

Το #HASHTAG που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 23:30 στο E TV αναμένεται να προκαλέσει με τη διεισδυτικότητα του ρεπορτάζ του, αλλά και με τη βιωματική έρευνα που σε κάθε θέμα κάνει η ίδια η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία parapolitika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ