«Ροζ» θάνατος: 12 περιπτώσεις που άνθρωποι πέθαναν κάνοντας σεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ροζ» θάνατος: 12 περιπτώσεις που άνθρωποι πέθαναν κάνοντας σεξ [εικόνες]

«Ροζ» θάνατος: 12 περιπτώσεις που άνθρωποι πέθαναν κάνοντας σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το σεξ; Εξαιρετικά, όπως αποδεικνύουν οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κάνοντας «παιχνίδια» με τον παρτενέρ τους. Είτε επειδή είχαν μία παράτολμη έμπνευση για το χώρο της συνεύρεσης, είτε εξαιτίας της επιλογής του παρτενέρ ή των... αξεσουάρ που χρησιμοποίησαν, αρκετοί το πλήρωσαν με τη ζωή τους.

Ηλεκτροφόρο σεξ

Ο Τόνι Τέιλορ απολάμβανε να προκαλεί ηλεκτροσόκ στη σύζυγό του, Κίρστεν, για να της προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Συνήθιζε να βάζει δύο σφιγκτήρες- καλώδια στις θηλές της γυναίκας και να ανοίγει την παροχή για λίγα δευτερόλεπτα. Κάποια στιγμή όμως το παράκανε και εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Κανένας δεν κατάφερε να την επαναφέρει. Ο Τόνι προσπάθησε να πει ψέματα στην αστυνομία, καταθέτοντας ότι εκείνη είχε πάθει ηλεκτροπληξία από το πιστολάκι για τα μαλλιά, αλλά τελικά καταδικάστηκε.

Το λιοντάρι παραμόνευε

Ενα ζευγάρι στη Ζάμπια αποφάσισε να ζήσει τον έρωτά του στους θάμνους, όταν τους επιτέθηκε ένα λιοντάρι. Ο άνδρας, που δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά το προφυλακτικό, κατάφερε να ξεφύγει και να τρέξει για να φέρει βοήθεια. Οταν επέστρεψε όμως, διαπίστωσε ότι το λιοντάρι είχε ήδη κατασπαράξει τη γυναίκα.

Πτώση από μπαλκόνι

Η Ρωσίδα Αναστάζια Τούτικ και ο Μεξικανός Μιγκέλ μόλις είχαν γνωριστεί σε πάρτι στο Λονδίνο, όπου γιόρταζαν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Αποφάσισαν να ολοκληρώσουν αμέσως τη σχέση τους, στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου, αλλά έπεσαν από εκεί, με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακαριαία.

Πάνω στο πιάνο

Το Condor Club στο Σαν Φρανσίσκο ήταν το πρώτο τόπλες μπαρ στον κόσμο, όταν άνοιξε το 1964, αλλά έγινε διάσημο και εξαιτίας ενός θανάτου που συνέβη εκεί. Στο μπαρ υπάρχει ένα πιάνο που κατεβαίνει από την οροφή με μία χορεύτρια πάνω. Το 1983, ένας εργαζόμενος στο μπαρ, ο Τζίμι Φερόζο, αποφάσισε να κάνει σεξ πάνω στο πιάνο με τη σύντροφό του. Κατά λάθος όμως ενεργοποίησαν το μηχανισμό που ανέβαζε το πιάνο στην οροφή, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Φερόζο. Πλέον, το μπαρ έχει ένα κοκτέιλ με το όνομα «Σεξ στο πιάνο».

Το μοιραίο στοίχημα

Δύο γυναίκες προκάλεσαν τον Σεργκέι Τουγκάνοφ ότι δεν μπορεί να αντέξει ένα 12ωρο μαραθώνιο σεξ μαζί τους. Το στοίχημα ήταν 4.300 δολάρια, αλλά οι κυρίες δεν πίστευαν ότι ο Ρώσος θα καταπιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι με χάπια Viagra. Αν και πραγματοποίησε την πρόκληση και κέρδισε το στοίχημα, δεν το χάρηκε. Η καρδιά του τον πρόδωσε.

Το τέλος του πολεμιστή

Ο Αττίλας έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο γνωστούς πολεμιστές, αλλά το τέλος του δεν ήταν τόσο ένδοξο, σύμφωνα με μία από τις εκδοχές για το θάνατό του. Θεωρείται ότι πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου του, ενώ έκανε έρωτα με τη σύζυγό του, εξαιτίας εσωτερικής αιμορραγίας από τραύμα κατά τη διάρκεια του σκληρού σεξ.

Φάρσα με τραγική κατάληξη

Ενα ζευγάρι στην Αγγλία έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητό τους, που ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε ποτάμι. Κάποιος όμως τους είδε και αποφάσισε να τους κάνει φάρσα, σπρώχνοντας το αυτοκίνητο στο νερό. Το αστείο είχε τραγική κατάληξη, καθώς αμφότεροι πνίγηκαν. Οπως αποδείχθηκε αργότερα, οι δύο τους ήταν μεθυσμένοι και είχαν κάνει χρήση ecstacy, οπότε δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.

Θάνατος στη νεκροφόρα

Ο Χοσέ Αγκουστίν Νο, ένας Μεξικανός που εργαζόταν σε γραφείο τελετών, προσκάλεσε τη σύντροφό του Ανα Μάιρα Καμάρα Σουάρεζ στη δουλειά του για μία... γρήγορη δόση. Αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη νεκροφόρα, που ήταν παρκαρισμένη σε μία αποθήκη, αλλά πρώτα άναψαν τη μηχανή προκειμένου να βάλουν σε λειτουργία το κλιματιστικό. Μετά από τα «παιχνίδια» τους αποκοιμήθηκαν με αποτέλεσμα να πεθάνουν από το μονοξείδιο του άνθρακα, από την εξάτμιση.

Προεδρικό σκάνδαλο

Ο Νέλσον Ροκφέλερ διετέλεσε για ένα σύντομο διάστημα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Πέθανε στα 70 του από καρδιακή ανακοπή, αλλά ο θάνατός του εξελίχθηκε σε σκάνδαλο όταν έγινε γνωστό ότι απατούσε τη σύζυγό του με την 27χρονη βοηθό του όταν τον πρόδωσε η καρδιά του.

Εφταιγε ο γιατρός
«Ροζ» θάνατος: 12 περιπτώσεις που άνθρωποι πέθαναν κάνοντας σεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ενας αστυνομικός, ο Γουίλιαμ Μαρτίνεζ, από την Ατλάντα πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 ενώ έκανε τρίο, αλλά καμία από τις συντρόφους του δεν ήταν η σύζυγός του. Η χήρα έκανε μήνυση στο γιατρό, γιατί δεν τον προειδοποίησε ότι το πολύ σεξ μπορούσε να τον σκοτώσει. Παραδόξως, κέρδισε την υπόθεση, γιατί δεν είχε γίνει σωστή διάγνωση.

Ο σκανδαλιάρης Πάπας

Από την καθολική εκκλησία ποτέ δεν έλειψαν τα σκάνδαλα. Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος ήταν μία τέτοια περίπτωση. Ανέλαβε καθήκοντα στα 24 του χρόνια και σύντομα απέκτησε τη φήμη ανήθικου άνδρα. Στο παλάτι στο οποίο ζούσε μπαινόβγαιναν οι ερωμένες του, αλλά κάποια στιγμή τον πλήρωσε, όταν ένας ζηλιάρης σύζυγος τον συνέλαβε στα πράσα με τη γυναίκα του και τον σκότωσε με ένα σφυρί.

Πτώση από ψηλά

Ο Μπρεντ Τάιλερ και η Τσέλσι Τάμπλστον ήταν συμφοιτητές στο University of South Carolina. Κάποια στιγμή, αποφάσισαν να ανέβουν στην ταράτσα ενός κτιρίου, γυμνοί, για να κάνουν σεξ. Η οροφή όμως γλιστρούσε εξαιτίας της βροχής, με αποτέλεσμα να πέσουν και να σκοτωθούν. Ενας ταξιτζής ανακάλυψε αργότερα τις σορούς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος σεξ ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ