Πιπιλή: Οπου υπάρχει πασοκαρία, υπάρχει πρόβλημα - iefimerida.gr

Πιπιλή: Οπου υπάρχει πασοκαρία, υπάρχει πρόβλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της «λαϊκιστικής, πασοκαρικής νοοτροπίας» που υπάρχει στην κυβέρνηση τάχθηκε η Φωτεινή Πιπιλή, επισημαίνοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενδιαφέρεται μόνο για το Δημόσιο, αδιαφορώντας για τον ιδιωτικό τομέα.

Με δηλώσεις της στον Βήμα FΜ, η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δημιουργείται στις μεταρρυθμίσεις από την παρουσία του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. «Όπου υπάρχει εναπομείνασα πασοκαρία, θα δημιουργείται πρόβλημα. Στο κυβερνητικό σύμπλεγμα υπάρχει. Όταν αποφασίζεις να συγκυβερνήσεις σε ένα κυβερνητικό έργο που εδράζεται αφενός στην ελάφρυνση της τεράστιας φορολογίας και κυρίως στις μεταρρυθμίσεις, δεν επιτρέπεται σ' εμάς κάθε φορά βουλευτές εναπομείναντες του "παλιού" ΠΑΣΟΚ να φρενάρουν», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η πασοκαρία είναι η νοοτροπία που επικρατεί στους εναπομείναντες του κυβερνητικού σχήματος. Ο κ. Βενιζέλος και όλοι αυτοί που έχουν αυτού του είδους τη λαϊκιστική, πασοκαρική νοοτροπία ενδιαφέρονται μόνο για το Δημόσιο και αδιαφορούν πλήρως για τον ιδιωτικό τομέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Φωτεινη Πιπιλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ