Μάζεψαν 5,5 τόνους σκουπίδια από τη Φιλοσοφική -Μπήκε τάξη στο χάος - iefimerida.gr

Μάζεψαν 5,5 τόνους σκουπίδια από τη Φιλοσοφική -Μπήκε τάξη στο χάος

Μάζεψαν 5
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τάξη στο χάος που επικρατούσε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών τον τελευταίο μισό χρόνο μπήκε με τον καθαρισμό που ολοκλήρωσαν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων.

Συνολικά 5,5 τόνοι σκουπίδια απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις της σχολής στην Πανεπιστημιούπολη, στη διαδικασία που ξεκίνησε την Κυριακή και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα. Οι εικόνες ντροπής της Φιλοσοφικής προέκυψαν όταν πριν από έξι μήνες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι ο ανοιχτός διαγωνισμός για την επιλογή της υπηρεσίας που θα αναλάβει την καθαριότητα του Ιδρύματος. Μέχρι να γίνει αυτό, οι πρυτανικές Αρχές μπορούν να προσφύγουν σε απευθείας αναθέσεις, με τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Ιδρύματος του ΕΚΠΑ, που συνεδρίασε την Παρασκευή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ