H Converse μηνύει 31 εταιρείες για αντιγραφή του διάσημου παπουτσιού της -Οι γνωστές εταιρείες που σέρνει στα δικαστήρια - iefimerida.gr

H Converse μηνύει 31 εταιρείες για αντιγραφή του διάσημου παπουτσιού της -Οι γνωστές εταιρείες που σέρνει στα δικαστήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Noμικά κατά μεγάλων οίκων μόδας αποφάσισε να κινηθεί η Converse για την αντιγραφή του κλασικού σχεδίου παπουτσιών Chuck Taylor που πρωτολάνσαρε πριν από 100 χρόνια, περίπου.

Η Converse κινήθηκε νομικά κατά εταιρειών που εδρεύουν σε Καναδά, Αυστραλία, Ιταλία, Κίνα και Ιαπωνία, μεταξύ των οποίων βρίσκοτναι η Wal-Mart, FILA, Ed Hardy, K-Mart, Tory Burch, Kmart, H&M, Skechers USA και η Ralph Lauren. Επίσης, κατέφυγε και στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου ζητώντας να απαγορευθεί η πώληση των αντιγράφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Converse παπούτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ