Στις φυλακές Λάρισας μεταφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, ο Νίκος Σταμπούλος - iefimerida.gr

Στις φυλακές Λάρισας μεταφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, ο Νίκος Σταμπούλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεταφορά του συλληφθέντα Γιώργου Σταμπούλου από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Λάρισας αποφάσισαν οι αρχές για λόγους ασφαλείας. Ο σκληρός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη κρίθηκε προφυλακιστέος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για τη Λάρισα.

Ο 31χρονος ξεκίνησε απεργία δίψας για τη μεταφορά του, καθώς όπως αναφέρει σε επιστολή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia βάσει της εισαγγελικής παραγγελίας έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου». «Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους» αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ