Ακίνητα που πωλούνται σε τιμές... ΙΧ: «Κατρακύλα» για τις αξίες -Ιδιοκτήτες σε απόγνωση - iefimerida.gr

Ακίνητα που πωλούνται σε τιμές... ΙΧ: «Κατρακύλα» για τις αξίες -Ιδιοκτήτες σε απόγνωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ελεύθερη πτώση εξακολουθούν να βρίσκονται οι τιμές των ακινήτων τα οποία οι ιδιοκτήτες τους πλέον ξεπουλούν με την αξία τους να θυμίζει πωλήσεις αυτοκινήτων.Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα που παρουσιάζει το «Βήμα της Κυριακής» όπως εκείνο ενός δυαριού σε πάροδο της οδού Ριζάρη το οποίο πουλήθηκε για μόλις 10.000 ευρώ.

ισμα 100 τ.μ. 5ου ορόφου, του 1971, σε πάροδο της πατριάρχου Ιωακείμε για 150.00 ευρώ.Την ίδια στιγμή στο Κολωνάκι αγοραστής φαίνεται να «χτυπάει» διαμέρ

Οπως αναφέρει η εφημερίδα σε περιοχές όπως η Γλυφάσα και το Νέο Ηράκλειο οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει ακόμη και στο μισό, ενώ, στην οδό Ευελπίδων ρετιρέ 90 τ.μ. απέναντι από τα δικαστήρια πουλήθηκε έναντι 33.000 ευρώ, στην ίδια τιμή με ένα δυάρι στη Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας.

Στο Νέο Ηράκλειο διαμερίσματα του 2010 που οι τιμή τους ήταν 3.000€/τ.μ. σήμερα είναι στα 1.500€/ τ.μ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχουν 3 βασικές δυνάμεις που επενεργούν στην κτηματαγορά κι εξακολουθούν να ισοπεδώνουν τις τιμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ