Νέα ντοκουμέντα για τη δράση Ρουπακιά: Ποζάρει με πιστόλια στα χέρια λίγο πριν τη δολοφονία Φύσσα [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέα ντοκουμέντα για τη δράση Ρουπακιά: Ποζάρει με πιστόλια στα χέρια λίγο πριν τη δολοφονία Φύσσα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πόζα ψυχρού εκτελεστή απαθανατίστηκε ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, Γιώργος Ρουπακιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», και η οποία περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή, ο Ρουπακιάς ποζάρει ως ψυχρός εκτελεστής, χαμογελώντας και κρατώντας δύο πιστόλια στα χέρια.

Η φωτογραφία που έμεινε κρυμμένη για περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελεί δήλωση προθέσεων του Ρουπακιά, που δήλωνε πως δεν έχει σχέση με όπλα, ο οποίος φέρεται να δήλωνε στους φίλους του εκείνη την εποχή «όταν μπαίνω σε καβγά, βγαίνω πάντα όρθιος».

Προφανώς, και η φωτογραφία αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο με το οποίο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του Ρουπακιά πως είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και πως δεν είχε παρά χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Νέα ντοκουμέντα για τη δράση Ρουπακιά: Ποζάρει με πιστόλια στα χέρια λίγο πριν τη δολοφονία Φύσσα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ