Νέα φωτογραφία του 31χρονου συνεργού του Μαζιώτη - iefimerida.gr

Νέα φωτογραφία του 31χρονου συνεργού του Μαζιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα και πιο πρόσφατη φωτογραφία του 31χρονου σκληρού συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνη Σταμπούλου έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Ανιτρομοκρατική, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια των αστυνομικών να τον φωτογραφίσουν.

Αλλωστε, ακόμη και η ταυτότητά του προδόθηκε από τα κλειδιά της μοτοσικλέτας με την οποία είχε πάει στο επίμαχο γκαράζ στο Βύρωνα, όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα και από τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας ανέδειξε τον κάτοχο.

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Οπως φαίνεται και στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η φωτογραφία φαίνεται να είναι πρόσφατη, αλλά δεν φαίνεται να έχει ληφθεί στη ΓΑΔΑ, καθώς ο 31χρονους προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική, ο Σταμπούλος προβάλλει τέτοια αντίσταση που κάθε φορά που επιχειρείται να φωτογραφηθεί, επιστρατεύονται 10 αστυνομικοί προκειμένου να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν. Εκείνος, ωστόσο, κάνει γκριμάτσες και σκύβει για να μην απαθανατιστεί.

Νέα φωτογραφία του 31χρονου συνεργού του Μαζιώτη | iefimerida.gr 0

Παρατίθεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε συνέχεια χθεσινής μας Ανακοίνωσης, δίνεται στη δημοσιότητα πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΥ Αντώνη.

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ, από το πρωί του Σαββάτου, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί νέες εφόδους σε τρία σημεία, αναζητώντας το οπλοστάσιο που εκτιμάται ότι έχουν τα μέλη του «Επαναστατικού αγώνα» που παραμένουν ελεύθερα, αλλά και τις βόμβες που θα χρησιμοποιούσαν στο χτύπημα που σχεδίαζαν, όπως αποκάλυψε η σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την εξέλιξη των ερευνών.

Την ίδια ώρα, ο 31χρονος δεν μιλά σε κανέναν παρά μόνο στη δικηγόρο του και μόνο στα ιταλικά, ενώ το πρωί του Σαββάτου προχώρησε και σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, στο οποίο αναφέρει ότι είναι αιχμάλωτος.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την επιστολή του Αντώνη Σταμπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ