Ούτε 10 αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον 30χρονο συνεργό του Μαζιώτη για να τον φωτογραφήσουν - iefimerida.gr

Ούτε 10 αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον 30χρονο συνεργό του Μαζιώτη για να τον φωτογραφήσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπάθειες για να δώσει χρόνο στους συνεργούς του προκειμένου να κρύψουν ή να καταστρέψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, χαρακτηρίζονται τα όσα κάνει ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στο Βύρωνα.

Ο 30χρονος αρνείται να δώσει τα στοιχεία του, ενώ οι αστυνομικοί έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να τον φωτογραφήσουν και να του πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefiemrida.gr ο 30χρονος είναι τόσο γεροδεμένος και μεγαλόσωμος που χρειάστηκαν 10 αστυνομικοί για να μπορέσουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον φωτογραφήσουν, ώστε η εικόνα του να δοθεί στη δημοσιότητα για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μάθουν τα στοιχεία του και να προχωρήσουν την έρευνα.

Στο μόνο πρόσωπο που μίλησε ο 30χρονος ήταν η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, αλλά ακόμα και στη συνομιλία τους ο συνεργός του Μαζιώτη μιλούσε στα ιταλικά προκειμένου να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να καταλάβουν το περιεχόμενο της κουβέντας.

Διαβάστε για το προφίλ του 30χρονου πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστυνομικοί συνεργός Μαζιώτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ