Εκατό υποτροφίες από το ΙΚΥ -Ποιους αφορούν και τι παρέχεται - iefimerida.gr

Εκατό υποτροφίες από το ΙΚΥ -Ποιους αφορούν και τι παρέχεται

Εκατό υποτροφίες από το ΙΚΥ -Ποιους αφορούν και τι παρέχεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποτροφία για 24 μήνες, για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα, θα δώσει το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε 100 νέους ερευνητές.

Οι υποτροφίες θα μοιραστούν στους τομείς της Ενέργειας, της Υγείας, της Βιομηχανίας και των Υποδομών-Αστικής Ανάπτυξης-Περιβάλλοντος. Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν από τους ενδιαφερόμενους έως τις 27 Οκτωβρίου.

Η 24μηνη διάρκεια της υποτροφίας θα καθορίζεται από την επίδοση των υποτρόφων, οι οποίοι θα λαμβάνουν 1.000 ευρώ μηνιαίως, όπως και 2.900 ευρώ ετησίως για αναλώσιμα εργαστηριακά έξοδα και έως 1.000 ευρώ το χρόνο για μετακίνηση και έξοδα συμμετοχής σε επιστημονικά συνέδρια και δημοσιεύσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος με βαθμό «άριστα», οι διδάκτορες για τους οποίους δεν έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων ετών από την αναγόρευσή τους, οι υποψήφιοι με ατομικό συνολικό δηλωθέν εισόδημα μικρότερο των 25.000 ευρώ και όσοι δεν χρηματοδοτούνται από οποιαδήποτε άλλη πηγή και δεν εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα. Δεν γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι, όσοι έχουν ήδη λάβει υποτροφία από το ΙΚΥ ή άλλη πηγή για την ίδια μεταδιδακτορική έρευνα.

Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία του ΙΚΥ- Τμήμα Διαγωνισμών (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία). Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210- 3726394, 395, 346 και 313 και στα γραφεία του ΙΚΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ