Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 25 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 25 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 ο Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη. Για τη συμπλήρωση των 25 ετών από αυτή την «μαύρη» επέτειο η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε ένα σύντομο, αλλά αρκετά συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

H ανάρτηση είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη με την κλασική πίπα που κάπνιζε και το κείμενο της Ντόρας Μπακογιάννη είναι το εξής: «25 χρόνια χωρίς τον Παύλο. Ελειπες, λείπεις κ θα λείπεις. NM».

Το χρονικό

Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Η δολοφονία του συγκλόνισε την πολιτική επικαιρότητα εκείνων των ημερών, η οποία μονοπωλούνταν από έναρξη της διαδικασίας για την παραπομπή των πολιτικών του σκανδάλου Κοσκωτά. Την ημέρα που δολοφονήθηκε συνέπεσε να εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση η χρηματοδότηση του προγράμματος για την Ευρυτανία, που ο ίδιος είχε καταρτίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ