Παρέμβαση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Θανάσιμα επικίνδυνος ο λαϊκισμός για την εξωτερική πολιτική - iefimerida.gr

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Θανάσιμα επικίνδυνος ο λαϊκισμός για την εξωτερική πολιτική

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Θανάσιμα επικίνδυνος ο λαϊκισμός για την εξωτε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα γεμάτο νόημα απέστειλε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρόλο που μιλούσε για το έργο και την προσωπικότητα του Ελληνα πολιτικού, η ομιλία του είχε σαφείς αναφορές στην καθημερινότητα που βιώνουμε σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι τραγωδία να κάνεις εξωτερική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο στα εσωτερικά προβλήματα. Ο λαϊκισμός είναι επικίνδυνος για την εσωτερική πολιτική, αλλά θανάσιμα επικίνδυνος για την εξωτερική πολιτική».

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού πρέσβη στην Αθήνα, σε στενό κύκλο στην οποία παρέστησαν τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, τα παιδιά του Ντόρα, Κυριάκος, Κατερίνα καθώς και η αδελφή του Αρτεμισία.

Αμέσως μετά την εκδήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός φύτεψε μία αμυγδαλιά στον κήπο της οικίας, ως σύμβολο ενότητας των δεσμών φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βρετανία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ