Το γράμμα του 58χρονου αυτόχειρα καθηγητή που ένα χρόνο πριν είχε συγκλονίσει το Διαδίκτυο - iefimerida.gr

Το γράμμα του 58χρονου αυτόχειρα καθηγητή που ένα χρόνο πριν είχε συγκλονίσει το Διαδίκτυο

58χρονος καθηγητής αυτοκτόνησε στη Σάμο -Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο πριν η τοπική κοινωνία του Μολύβου αλλά και της Σάμου συγκλονιζόταν από την είδηση της αυτοκτονίας του 58χρονου Εμμανουήλ Μαρωλιά, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το Κάστρο Μολύβου. Λίγες ημέρες αργότερα συγκλόνιζε το Διαδίκτυο η επιστολή που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας.

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας, συνταξιούχος καθηγητής από τη Σάμο είχε εγκατασταθεί τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά. Στο νησί συνεργαζόταν με εφημερίδα της Μυτιλήνης, ενώ είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή ποιημάτων.

Το τελευταίο σημείωμα του Εμμανουήλ Μαρωλιά που είχε συκλονίσει τους πάντες, ήταν ένα μήνυμα που ήθελε να κοινοποιήσει στους πολίτες καθώς «ολοκλήρωσε το βιολογικό του κύκλο»

Ανέφερε χαρακτηριστικά στο σημείωμά του:

ΕΛΛΑΔΑ 20/9/2013

ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ:

- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕ ΠΛΗΡΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΙΑ-ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ-ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΑΛΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ._

ΕΡΡΩΣΘΕ!

Το γράμμα του 58χρονου αυτόχειρα καθηγητή που ένα χρόνο πριν είχε συγκλονίσει το Διαδίκτυο  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ