Lady Gaga: Το αληθινό πρόσωπο ενός εξόφθαλμα προκλητικού πλάσματος -Η Στέφανι που έγινε το «τρελό κορίτσι» της ποπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Lady Gaga: Το αληθινό πρόσωπο ενός εξόφθαλμα προκλητικού πλάσματος -Η Στέφανι που έγινε το «τρελό κορίτσι» της ποπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Lady Gaga. Ενα εξώφθαλμα σκανδαλώδες πλάσμα, που έχει κάνει την πρόκληση ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της. Οχι το κύριο, όμως. Το κύριο παραμένει η φωνή της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια προσγειώθηκε πριν από δυο ημέρες στην Αθήνα επιβεβαιώνοντας τα όσα ξέρουμε για εκείνη. Οτι είναι προκλητική. Δεν δίστασε να βγει από το αεροπλάνο σαν άλλη Αφροδίτη, σχεδόν γυμνή, φορώντας μόνο δυο όστρακα στο στήθος της και ένα στρινγκ. Απέδειξε, επίσης, ότι είναι προσιτή. Οσο προσιτή μπορεί να είναι μια σταρ του βεληνεκούς της. Δεν σνόμπαρε. Δεν φυγαδεύτηκε με το πού προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό της, ούτε μπήκε από υπόγεια είσοδο στο ξενοδοχείο της. Αντίθετα πρόσφερε θέαμα και ένα μίνι σόου στους φανς «τα μικρά τέρατα», όπως η ίδια τους αποκαλεί, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και έξω από το ξενοδοχείο της. Και σήμερα το απόγευμα θα αποδείξει ότι έχει έχει και φωνή. Και θα ξαναποδείξει ότι ξέρει να κάνει σόου.

Το... Αβαταρ Lady Gaga

«Δεν είμαστε τίποτε χωρίς την εικόνα μας, χωρίς την προβολή μας, χωρίς το πνευματικό ολόγραμμα αυτού που αντιλαμβανόμαστε πως είναι ο εαυτός μας, ή μάλλον αυτό που θα γίνουμε στο μέλλον», έχει πει κάποια στιγμή η Lady Gaga περιγράφοντας ουσιαστικά την περσόνα της. Ενα μικρόσωμο κορίτσι που με ωραία φωνή, η οποία όμως κάνει μόνο αλλόκοτες εμφανίσεις. Ο κατάλογος αυτών μακρύς. Αγκάθια στο πρόσωπο, μάσκες, περούκες, το παλτό από κούκλες Κέρμιτ, τα ρούχα από ωμό κρέας, οι δερμάτινες φετιχιστικές λωρίδες, ο χρυσός μανδύας, οι θηριώδεις πλατφόρμες, το σπινθηροβόλο σουτιέν, τα σουτιέν όστρακα, οι γυμνές εμφανίσεις. Πρόκειται σίγουρα για ένα πλάσμα που δεν βαριέται να εντυπωσιάζει.

Ενα κορίτσι φαινόμενο, διαχρονικό βέβαια, για το οποίο έχουν γίνει ακόμη και οικονομικοπολιτικές και κοινωνιολογικές αναλύσεις. Μια «τρελή», που παίζει με την ίδια την εικόνα της θηλυκότητας, παρωδώντας την έννοια του σέξι.

Μια σύγχρονη εκδοχή της Madonna, μια βελτιωμένη έκδοσή της ίσως, αλλά η μόνη που, όπως φαίνεται, είναι ικανή να της αρπάξει τα σκήπτρα. Τεράστια νούμερα πωλήσεων, εκατομμύρια φανατικών θαυμαστών να την προσκυνούν και να την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γκράμι, βραβεία του MTV, ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επίδραση παγκοσμίως, κατά το «Forbes» και τους «Times» ως μία από τις πιο σημαντικές και με επίδραση προσωπικότητες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η Lady Gaga γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη με το όνομα Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα από γονείς Ιταλοαμερικανούς. Ενα όνομα, που όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί ακούει μόνο στο κρεβάτι. Αφού, μάλλον, μόνο εκεί δεν υποδύεται τη Lady Gaga.

Σύμφωνα με την ίδια οι γονείς της ήταν μικροαστοί και η ίδια χρειάστηκε να δουλέψει από τα 16 της. Ωστόσο, εκεί, όπως φαίνεται η Lady Gaga κάτι προσπαθεί να κρύψει, αφού όπως έχει αποκαλυφθεί οι γονείς της και οικονομική επιφάνει είχαν και η ίδια δεν ήταν το... φρικιό του σχολείου και της γειτονιάς της. Αντίθετα, όπως έχουν αποκαλύψει συμμαθήτριες της από το καθολικό σχολείο Convent of the Sacred Heartήταν η σταρ του σχολείου, ένα κορίτσι που ξεχωρίζε πάντα και παντού.

Η Lady Gaga άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία 4 ετών, έγραψε το πρώτο της τραγούδι στα 13 και η πρώτη της live εμφάνιση ήταν μόλις στα 14 της χρόνια. Αργότερα ακολούθησε σπουδές μουσικής στη Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, είχε γράψει τραγούδια για την Britney Spears, τη Fergie και τις Pussycat Dolls.

Το καλλιτεχνικό όνομα Lady Gaga προέκυψε από το τραγούδι των Queen «Radio Ga-Ga».

Lady Gaga's Artrave: The Artrop Ball, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου στην αρένα είναι 49,5 ευρώ, ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία lady gaga τραογουδίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ