Συνελήφθη κορυφαίος Γερμανός σκηνοθέτης στην Επίδαυρο -Κινηματογραφούσε μια γυμνή ηθοποιό στο άνω διάζωμα - iefimerida.gr

Συνελήφθη κορυφαίος Γερμανός σκηνοθέτης στην Επίδαυρο -Κινηματογραφούσε μια γυμνή ηθοποιό στο άνω διάζωμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη, τα μεσάνυχτα, η Γαλλίδα ηθοποιός Νικόλ Μαρσί, έτρεχε γυμνή μεταξύ του άνω και του κάτω διαζώματος στο θέατρο της Επιδαύρου. Ηταν την ώρα που ο κορυφαίος Γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνγκχοφ και το συνεργείο του την κινηματογραφούσαν. Ηταν η ώρα που ο αρχαιοφύλακας ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο σκηνοθέτεις στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Γ Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Ιερείδη στα Νέα, ο δημιουργός είχε εξασφαλίσει κάθε απαραίτητη άδεια για την κινηματογράφηση στην Επίδαυρο από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο είχε δει το σενάριο για το αυτοβιογραφικό σίριαλ που γυρίζει και είχε εγκρίνει την κινηματογράφηση στο χώρο της Επιδαύρου. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μετά τις 8 οπότε έκλεισε ο αρχαιολογικός χώρος και θα διαρκούσε ως τις 2 τα ξημερώματα.

Δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ όμως αφού ο αρχαιοφύλακας είδε τη γυμνή ηθοποιό, ζήτησε να σταματήσουν και να σεβαστούν τον χώρο, όμως το συνεργείο συνέχισε απτόητο το γύρισμα. Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ολο το υλικό κινηματογράφησης κατασχέθηκε ενώ με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά διετάχθη περαιτέρω προανάκριση. Δεν αποκλείεται δηλαδή να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Λάνγκχοφ και στο συνεργείο του.

Θυμίζουμε ότι ο σημαντικός σκηνοθέτης είχε «σοκάρει» ξανά, όταν έβγαλε γυμνό τον ηθοποιό Μηνά Χατζησάβα στη σκηνή της Επιδαύρου ως Διόνυσο στην παράσταση Βάκχες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ