Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο; -Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης & ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο; -Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης & ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Σοφία Βούλτεψη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;», διερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ολοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος η κ. Βούλτεψη, που επανέλαβε ότι δεν υπήρχε κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ.

«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και από την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία. Από εκεί να καταλάβετε τι θα γίνει και με τα ‘θα’ του κ. Τσίπρα και την κρυφή του ατζέντα», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε κάνοντας λόγο για θεσμική εκτροπή και «μαύρο στη δημοκρατία». «Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», είπε, καταγγέλλοντας εκ νέου πως τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της ΝΕΡΙΤ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ