Στο Taxis τα διορθωμένα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ: Οδηγίες προς φορολογούμενους για δόσεις και προθεσμίες - iefimerida.gr

Στο Taxis τα διορθωμένα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ: Οδηγίες προς φορολογούμενους για δόσεις και προθεσμίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αρχίσει να ανεβάσει στο Taxis τα διορθωμένα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ, παρά το γεγονός ότι οι επίσημες ανακοινώσεις έκαναν λόγο για την 15η Σεπτεμβρίου.Τα νέα ειδοποιητήρια θα ανεβαίνουν σταδιακά και περιλαμβάνουν τις έξι μηνιαίες δόσεις που πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Η τροφοδοσία του Taxis με τα διορθωμένα ειδοποιητήρια γίνεται σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιους φορολογούμενους εμφανίζονται από τώρα ενώ σε κάποιους άλλους θα εμφανιστούν αργότερα. Να σημειωθεί ότι η «διόρθωση» των δόσεων είναι το πρώτο βήμα. Οι δόσεις έχουν στηριχτεί στο ποσό του φόρου που βεβαιώθηκε στις 31/07/2014. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που αναγράφεται μπορεί να αλλάξει για τις ακόλουθες κατηγορίες φορολογουμένων:

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εντοπίσετε το καινούργιο «δοσολόγιο»:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ