Μαξίμου Oil: Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε πόλεμο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» με το Μέγαρο Μαξίμου [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαξίμου Oil: Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε πόλεμο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» με το Μέγαρο Μαξίμου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Ποντίκι», ενώ το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση στην οποία απάντησε λίγω ώρα αργότερα η εφημερίδα.Η αντίδραση ήλθε για το πρωτοσέλιδο που σχολίαζε τα όσα συνέβησαν στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου:

«Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα "Το Ποντίκι", οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν».

Τι απαντάει η εφημερίδα στο Μαξίμου

«Ψυχραιμία» συνιστά το «Ποντίκι» στους συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι έχουν χάσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού για το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ποντικιού», απαντάμε τα εξής...

Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκτός των άλλων, έχουν απωλέσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας που κάνει το «Ποντίκι» εδώ και 35 χρόνια.

Ψυχραιμία...»

Μαξίμου Oil: Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε πόλεμο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» με το Μέγαρο Μαξίμου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ