Φρίκη στη Χαλκίδα: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι- Νεκρός ο άνδρας [εικόνα] - iefimerida.gr

Φρίκη στη Χαλκίδα: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι- Νεκρός ο άνδρας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι δραματικές εκκλήσεις μιας ηλικιωμένης γυναίκας χθες το βράδυ στην παραλία Σουβάλα της Χαλκίδας, σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά.

Ήταν κατάκοιτη και ζούσε με τον σύζυγό της σε ένα μικρό διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Όταν οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Αντίκρισαν τη γυναίκα και τον άνδρα πεσμένους στο πάτωμα. Ο ηλικιωμένος κείτονταν νεκρός, με δεμένα τα χέρια στους καρπούς και φιμωμένος στο στόμα με νάιλον. Χτυπημένη στο στόμα και δεμένη όμως ήταν και η γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να λυθεί και να φωνάξει βοήθεια.

Στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης,όπως γράφει το eviaportal.gr, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ή μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, καθώς έβλεπε πριν σε κοντινό καφενείο τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ή το ίδιο το ανδρόγυνο άνοιξε την πόρτα στους 2 ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Φωτογραφίες: eviaportal.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ