Νεύρα από την Lady Gaga: «Θα σκάσετε; Παίζουμε τζαζ!», είπε στο κοινό της - iefimerida.gr

Νεύρα από την Lady Gaga: «Θα σκάσετε; Παίζουμε τζαζ!», είπε στο κοινό της

Νεύρα από την Lady Gaga: «Θα σκάσετε; Παίζουμε τζαζ!»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κάνει τα πάντα στη σκηνή. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές, συχνά... ξεφεύγοντας. Η ίδια ελευθερία κινήσεων όμως δεν ισχύει και για όσους πηγαίνουν στις συναυλίες της Lady Gaga. Εκείνοι πρέπει να την ακούν προσηλωμένοι, διαφορετικά την πιάνουν τα νεύρα της, όπως αποδείχθηκε.

Οταν διαπίστωσε ότι κάποιοι στο κοινό, στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη όπου εμφανίστηκε, συζητούσαν ακόμη μεταξύ τους, η σταρ σταμάτησε να τραγουδά στο δεύτερο κιόλας κομμάτι. «Θα σκάσετε; Παίζουμε τζαζ. Γ@@@το πλούσιοι άνθρωποι!», τους είπε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια του πάρτι που διοργάνωσε το Harper's Bazaar, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα σε αυτούς που «κατσάδιασε» η τραγουδίστρια ήταν η Ντονατέλα Βερσάτσε και η Μπρουκ Σιλντς, οι οποίες ήταν στο κοινό.

«Αν μπορούσατε να ησυχάσετε ενώ τραγουδώ το τραγούδι του φίλου μου, θα το εκτιμούσα», πρόσθεσε η Lady Gaga απευθυνόμενη στο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ