40 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ολοι εναντίον Παπανδρέου -Ποιοι βρέθηκαν στο Ζάππειο [εικόνες] - iefimerida.gr

40 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ολοι εναντίον Παπανδρέου -Ποιοι βρέθηκαν στο Ζάππειο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε στο Ζάππειο η εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στη σκιά των όσων είχαν συμβεί τη Δευτέρα στον ίδιο χώρο, αλλά και αναμένοντας την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου.Μέλη και στελέχη του κόμματος βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ, στο Ζάππειο υπήρχε αίθουσα με φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία του κόμματος και τον ιστορικό ιδρυτή και αρχηγό του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και από τα πεπραγμένα παλαιότερων κυβερνήσεων του κόμματος, χωρίς να λείπει και η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου.

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το «Όλοι μαζί ξανά με την προοδευτική δημοκρατική παράταξη για τη νέα αλλαγή», ενώ από οπαδούς του κόμματος ακούστηκε και το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό». Αλλωστε το κόμμα είχε φροντίσει να καλέσει «πανστρατιά» αποστέλλοντας sms σε όλα τα μέλη του για να στηρίξουν την εκδήλωση.

Ενα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και αρκετοί έσπευσαν να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες μαζί του.

Στο ίδιο κλίμα και η συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς, οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα. Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Σημίτης θα ασκούσε σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έδινε τη δική του σκληρή απάντηση στον προκάτοχό του.

Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο βρέθηκαν και άλλα παλαιά και νέα στελέχη, αλλά και νυν και πρώην υπουργοί όπως: Κώστας Λαλιώτης, Θόδωρος Τσουκάτος, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, Γιώργος Ανωμερίτης, Νίκος Αθανασάκης, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Παρασκευάς Αυγερινός, Θανάσης Τσούρας, Ροδούλα Ζήση, Φίλιππος Πετσάλνικος, Πάνος Μπεγλίτης, Τόνια Αντωνίου, Ντίνος Ρόβλιας, Γιάννης και Παντελής Καψής, Θάλεια Δραγώνα, Χρήστος Πάχτας, Χρήστος Δερβένης, Γιώργος Δρυς, Γιώργος Λιάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Νίκος Σιφουνάκης, Κατερίνα Περλεπέ, Σπύρος Βούγιας, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Πέτρος Ευθυμίου, Γρηγόρης Νιώτης, Βασίλης Έξαρχος, Κώστας Σπηλιώπουλος, Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Δριβελέγκας και ο Γιώργος Ντόλιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ