Ρατσιστικό παραλήρημα Γκρίλο: Οι μετανάστες φέρνουν μολυσματικές ασθένειες στη χώρα - iefimerida.gr

Ρατσιστικό παραλήρημα Γκρίλο: Οι μετανάστες φέρνουν μολυσματικές ασθένειες στη χώρα

Ρατσιστικό παραλήρημα Γκρίλο: Οι μετανάστες φέρνουν μολυσματικές ασθένειες στη χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Μπέπε Γκρίλο, που κατηγόρησε τους μετανάστες ότι εισάγουν μολυσματικές ασθένειες στην Ιταλία, σε μία τοποθέτησή του που αναμένεται να συζητηθεί.

«Οταν οι προπάπποι μας έφταναν στις ΗΠΑ, μόλις έβλεπαν το Αγαλμα της Ελευθερίας, τους έβαζαν αμέσως σε καραντίνα στο Ελις Αιλαντ», έγραψε ο Ιταλός ηθοποιός και ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων. «Για την φυματίωση δεν υπάρχει εμβόλιο που να προστατεύει με αποτελεσματικό τρόπο τους ενήλικες, μεταδίδεται από τον αέρα και για την θεραπεία της χρειάζονται χρόνια», συνέχισε. «Αν θέλουμε να την επανεισάγουμε, ας το κάνουμε, αλλά πρέπει να γίνει υπό το φως του ηλίου», πρόσθεσε.

Ο κωμικός, που τον Ιανουάριο είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης του αδικήματος της λαθρομετανάστευσης, τη Δευτέρα είχε φιλοξενήσει στο ιστολόγιό του επιστολή Ιταλού αστυνομικού και συνδικαλιστή, στην οποία καταγγέλλεται ότι «σαράντα αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην ανθρωπιστική επιχείρηση Mare Nostrum και που υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του βακτηριδίου της φυματίωσης, προέκυψαν θετικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ