Ηρθε και το πρώτο εκδρομικό πακέτο για... Αμφίπολη -Τουριστικό γραφείο βάζει λεωφορεία για τις ανασκαφές - iefimerida.gr

Ηρθε και το πρώτο εκδρομικό πακέτο για... Αμφίπολη -Τουριστικό γραφείο βάζει λεωφορεία για τις ανασκαφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκμεταλλευόμενοι τον παροξυσμό που έχει δημιουργήσει η... σταδιακή αποκάλυψη των μυστικών του τάφου της Αμφίπολης, ταξιδιωτικά γραφεία άρχισαν να οργανώνουν ημερήσιες εκδρομές στην περιοχή, συνδυάζοντας την απόδραση με μπάνια στην Ασπροβάλτα.

Την αρχή έκανε το τουριστικό γραφείο Zorpidis Travel το οποίο έχει ήδη έτοιμα τα πακέτα των ημερήσιων εκδρομών με κόστος μόλις οκτώ ευρώ.

Όπως εξηγεί ο κ. Ζορπίδης στην Karfitsa το ενδιαφέρον αναμένεται να αυξηθεί όταν θα επιτραπεί στον κόσμο να πλησιάσει στην περιοχή όπου η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και η ομάδα της πραγματοποιούν τις ανασκαφές. Ο ίδιος υποστηρίζει ωστόσο πως πολλοί επιθυμούν να δουν έστω και από την εξωτερική περίφραξη του μακεδονικού ταφικού μνημείου όσα δείχνουν οι τηλεοράσεις. «Οι επισκέψεις αποκλειστικά στην Αμφίπολη θα πραγματοποιούνται μόνο τις Κυριακές. Θα γίνονται ξεναγήσεις και στους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους. Οι εκδρομές περιλαμβάνουν και φαγητό το οποίο ωστόσο χρεώνεται επιπλέον» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ