Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν αιχμαλώτους μετά από διαπραγματεύσεις - iefimerida.gr

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν αιχμαλώτους μετά από διαπραγματεύσεις

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν αιχμαλώτους μετά από διαπραγματεύσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την ανταλλαγή αιχμαλώτων ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, στρατιώτες που είχαν συλληφθεί στο «εχθρικό» έδαφος επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Συγκεκριμένα, η Ουκρανία άφησε ελεύθερα τα μέλη ομάδας Ρώσων αλεξιπτωτιστών, που είχε συλλάβει, και η Ρωσία έκανε το ίδιο με 63 Ουκρανούς στρατιώτες που πέρασαν στο έδαφός της την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Το πρακτορείο RIA επικαλέστηκε τον Ρώσο υποστράτηγο Αλεξέι Ραγκόζιν, ο οποίος δήλωσε ότι οι αλεξιπτωτιστές επέστρεψαν στη χώρα τους έπειτα από «πολύ δύσκολες» διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για τα άτομα που είχε παρουσιάσει η Ουκρανία την προηγούμενη εβδομάδα, ως απόδειξη ότι ο ρωσικός στρατός πολεμά στο πλευρό των φιλορώσων αυτονομιστών ανταρτών. Η Ρωσία είχε απαντήσει ότι οι άνδρες πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ