Παντρεύεται στις 27/9 η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγός της [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύεται στις 27/9 η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγός της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή, στα Λουτρά Αιδηψού από τα οποία κατάγεται η μητέρα της, συνταξιούχος δημοσιογράφος, Λίνα Αλεξίου.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκε με τον Απόστολο Μαντή στα Λουτρά Αιδηψού από όπου κατάγεται και αυτός. Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι εν ενεργεία ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Ο μέλλων σύζυγος της κας Κωνσταντοπούλου στα δεξιά της

θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα γίνει στην Εκκλησία Αγιών Αναργύρων και μετά

Το προσκλητήριο του γάμου

Παντρεύεται στις 27/9 η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγός της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων

Στα λουτρά Αιδηψού κατοικεί πάνω από τον μισό χρόνο η μητέρα της ενώ είναι ο τόπος διακοπών από παιδί της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ο γάμος στην ιδιαίτερη πατρίδα αποκτά και συμβολική σημασία για την ίδια.

Το Club Riviera όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ