Πόσους φίλους άλλου χρώματος έχουν οι λευκοί και οι μαύροι στις ΗΠΑ: Σκληρό γράφημα δείχνει μια πικρή αλήθεια [εικόνα] - iefimerida.gr

Πόσους φίλους άλλου χρώματος έχουν οι λευκοί και οι μαύροι στις ΗΠΑ: Σκληρό γράφημα δείχνει μια πικρή αλήθεια [εικόνα]

Πόσους φίλους άλλης φυλής έχουν οι λευκοί και οι μαύροι στις ΗΠΑ: Σκληρό γράφημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα γράφημα όλο νόημα, αποτέλεσμα πρόσφατης έρευνας, η αμερικανική εφημερίδα Washington Post καταγράφει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τις φυλετικές διαφορές στις ΗΠΑ.Στον απόηχο της δολοφονίας του 18χρονου Μάικλ Μπράουν και έπειτα από μαζικές και βίαιες διαδηλώσεις, η εφημερίδα επικαλείται μια έρευνα που καταγράφει ότι μόλις το 1% των φίλων των λευκών Αμερικανών είναι μαύροι, ενώ για τους μαύρους το ποσοστό είναι πιο υψηλό και αγγίζει το 8%.

Στο γράφημα σημειώνονται και οι φιλικές σχέσεις που αποκτούν λευκοί και μαύροι με ανθρώπους άλλης φυλής, όπου είναι πάλι χαρακτηριστικό πως οι λευκοί προτιμούν να κάνουν παρέα με ομοίους τους.

Πόσους φίλους άλλου χρώματος έχουν οι λευκοί και οι μαύροι στις ΗΠΑ: Σκληρό γράφημα δείχνει μια πικρή αλήθεια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Φυλή γράφημα λευκοί μαύροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ