Προφυλακιστέοι οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για το διπλό φονικό στη Μάνη - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για το διπλό φονικό στη Μάνη

Προφυλακιστέοι οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για το διπλό φονικό στη Μάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινά κρατούμενους έκριναν ανακρίτρια και εισαγγελέας τους δύο 18χρονους οι οποίοι κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν στις 19 Αυγούστου τους Κωνσταντίνο Σγούρο και Γιάννη Κομμάτη στην Μάνη.Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκαν εκείνη αποφάσισε μαζί με την εισαγγελέα την προφυλάκισή τους. Οι δύο 18χρονοι αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Αυλώνα.

Οι δύο νεαροί θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και επιπλέον παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, έπειτα από τα ευρήματα στο σπίτι του ενός εκ των δύο.

Με δρακόντεια μέτρα η μεταφορά τους

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με ακροβολισμένους αστυνομικούς που έφεραν αλεξίσφαιρα και είχαν προτεταμένα τα όπλα τους, μεταφέρθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν, το πρωί της Δευτέρας, οι δύο δράστες της διπλής δολοφονίας στην Μάνη.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Θάρρος», έξω από το χώρο βρέθηκε συγκεντρωμένο πλήθος συγγενών του Κ. Σγούρου, θύματος της δολοφονίας και υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς και αρκετές απειλές προς τους κατηγορουμένους.

Την ευθύνη στον φίλο του ρίχνει ο ένας 18χρονος

Εν τω μεταξύ, ο 18χρονος Π.Μ. στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ρίχνει την ευθύνη στον φίλο του ισχυριζόμενος ότι ούτε πυροβόλησε ούτε συναίνεσε στους πυροβολισμούς.

Στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, σύμφωνα με το bloko.gr, ο 18χρονος δηλώνει αθώος,εκφράζει τη λύπη του και ζητά συγνώμη για το θάνατο των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη και αφού μιλάει για τον εαυτό του, για τη γνωριμία του με το ένα εκ των θυμάτων, περιγράφει καρέ καρέ τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο 18χρονος υποστήριξε ότι δεν είναι ούτε δολοφόνος, ούτε αδίστακτος κακοποιός και δήλωσε απλώς ένας σοκαρισμένος, φοβισμένος, ανώριμος και άμυαλος νέος 18 ετών, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν πυροβόλησε, ούτε είπε στον φίλο του να πυροβολήσει, ούτε είχε αποφασίσει εκ των προτέρων μαζί του να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε και συναίνεσε για τους πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ