Λυκούδης: Ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν ένας πάρα πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Λυκούδης: Ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν ένας πάρα πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης τοποθετήθηκε στα σενάρια που θέλουν υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη.

Μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του «Mega»,ο κ. Λυκούδης τόνισε για τον αρχηγό του κόμματός του πως θα είναι ένας «πάρα πολύ καλός πρόεδρος», διευκρινίζοντας ότι στηρίζει την υποψηφιότητά του προσωπικά και πολιτικά.

«Από ό,τι ξέρω, η θέση της ΔΗΜΑΡ ήταν και εξακολουθεί να είναι ίδια. Το θέμα πρέπει να το δούμε στην ώρα του. Αυτή ήταν η γενική διατύπωση που έκανε πάντα η ΔΗΜΑΡ, την ίδια κάνει και τώρα. Αν με ρωτήσετε εμένα προσωπικά θα σας έλεγα ότι εδώ και μήνες έχω υποστηρίξει την άποψη καταρχήν ότι έχει όλες τις δυνατότητες η παρούσα Βουλή να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχει όλες τις δυνατότητες για να δημιουργήσει συναινέσεις και συνεννοήσεις ανάμεσα στα κόμματα για να εκλεγεί ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας», τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

«Και δεύτερον εγώ θα επιθυμούσα και προσωπικά και πολιτικά θεωρώντας ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος, να είναι πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ