Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία ενός 25χρονου και ενός 26χρονου σε δύσβατη περιοχή της Μάνης.

Τα ίχνη των δύο νεαρών, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν μια ώρα αργότερα αφότου είχαν αποχωρήσει από το κλαμπ στην Καρδαμύλη όπου διασκέδαζαν με τις φίλες τους, ο δεύτερος τηλεφώνησε στη φίλη του και την ενημέρωσε ότι θα αργούσαν (διαβάστε για την μαφιόζικη εκτέλεση πατώντας ΕΔΩ και τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος ΕΔΩ).

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δύο νεαροί ήταν φίλοι και ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική, ενώ κοινή ήταν και η αγάπη τους για τα τατουάζ. Ο Κωνσταντίνος Σγούρος, μάλιστα, όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook λάμβανε μέρος και σε διαγωνισμούς bodybuilding ενώ είχε στο σώμα του πλήθος τατουάζ, ανάμεσα στα οποία και σβάστικες. Ο Γιάννης Κομμάτης ήταν στρατιωτικός.

Ο Κωνσταντίνος Σγούρος:

Ο Γιάννης Κομμάτης:

Aυτή είναι μια φωτογραφία την οποία είχε ανεβάσει ως εικόνα προφίλ στο λογαριασμό του στο Facebook πριν από ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Κομμάτης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ