Συνελήφθη ο γιος του Τζάκι Τσαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο γιος του Τζάκι Τσαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Συνελήφθη ο γιος του Τζάκι Τσαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 32χρονος γιος του Τζάκι Τσαν, Τζέισι, συνελήφθη από την κινεζική αστυνομία για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έπειτα από έρευνα που διενήργησε στο σπίτι του, εντόπισε και κατέσχεσε 100 γραμμάρια κάνναβης.

Ο Τζέισι Τσαν, ο οποίος είναι και ο ίδιος ηθοποιός και τραγουδιστής, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο του Πεκίνου μαζί με τον δημοφιλή ηθοποιό της Ταϊβάν, τον 23χρονο Κάι Κο.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού αρχικά υπεβλήθησαν σε τεστ από την αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει χρήση μαριχουάνας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο «Νέα Κίνα», ο γιος του δημοφιλή σταρ του κινηματογράφου κατηγορείται επίσης ότι προέτρεψε και άλλα άτομα να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του έτους, η κινεζική αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα συλλήψεις διασημοτήτων για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ