Σε διαθεσιμότητα ερωτύλος δήμαρχος -Τράβηξε γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα ερωτύλος δήμαρχος -Τράβηξε γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του

Σε διαθεσιμότητα ερωτύλος δήμαρχος -Τράβηξε γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O δήμαρχος της ελβετικής πόλης Μπάντεν, Γκέρι Μίλερ, τέθηκε προσωρινά σε διαθεσιμότητα εξαιτίας των καταγγελιών ότι έβγαλε γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του. Η εφημερίδα Schweiz am Sonntag έγραψε ότι ο Μίλερ τράβηξε τις φωτογραφίες εν ώρα εργασίας και τις έστειλε σε μία γνωστή του.

Ο δήμαρχος, ο οποίος έχει εκλεχθεί βουλευτής με το κόμμα των Πρασίνων, παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του έπειτα από απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο της κοινότητας.

Σε σχετικό δελτίου Τύπου αναφέρεται πως η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Το δημοτικό συμβούλιο ωστόσο επισημαίνει πως ο Μίλερ προστατεύεται από το τεκμήριο της αθωότητας.

Ο δήμαρχος, ο οποίος απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου του, ανέφερε ότι η γυναίκα αυτή, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, είχε αρχίσει να τον πιέζει και τον είχε απειλήσει ότι θα αποκαλύψει την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης και σε τρίτους.

Ο Μίλερ ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας καθώς η νεαρή γυναίκα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ