Λεφτά τέλος στη Χάλκη -Δεν βγάζει μετρητά το μοναδικό ΑΤΜ - iefimerida.gr

Λεφτά τέλος στη Χάλκη -Δεν βγάζει μετρητά το μοναδικό ΑΤΜ

Λεφτά τέλος στη Χάλκη -Δεν βγάζει μετρητά το μοναδικό ΑΤΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άδειες τσέπες έμειναν επισκέπτες και κάτοικοι της Χάλκης. Οσοι είχαν πάνω τους μετρητά ήταν τυχεροί, καθώς οι υπόλοιποι που πίστευαν πως θα εξυπηρετηθούν από το ΑΤΜ αναγκάστηκαν να κάνουν βόλτες σε άλλα νησιά για να βρουν χρήματα.

Το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας γραφειοκρατικού προβλήματος που «μπλόκαρε» το μοναδικό ΑΤΜ που υπάρχει στη Χάλκη. Από το πρωί της Πέμπτης το μηχάνημα δεν εξυπηρετεί κανέναν, καθώς- σύμφωνα την ιστοσελίδα της «Ροδιακής»- δεν έχει δοθεί ηλεκτρονικά η απαραίτητη εντολή για να μπορούν να γίνουν συναλλαγές μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Εν μέσω εορταστικής περιόδου λοιπόν, κι ενώ στο νησί βρίσκονται αρκετοί επισκέπτες, πολλοί ήταν αυτοί που ξέμειναν από ρευστό και αναγκάστηκαν να μεταβούν με το καταμαράν στη γειτονική Τήλο για να βρουν χρήματα.ω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ΑΤΜ Χάλκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ